“Alu” kovinski ovitek za Apple iPhone 7 Plus

12,99

 

  • trpežen
  • lahek
  • izgled fino brušenega aluminija
  • enostavna namestitev in odstranitev
  • enostaven dostop do gumbov
  • ščiti robove pred padci
  • varuje pred praskami in umazanijo

Na voljo po naročilu

Deli
Kategoriji: ,

Opis

“Alu” kovinski ovitek za Apple iPhone 7 Plus, elegantnega izgleda fino brušenega aluminija in moderne izdelave. Hrbet in robove telefona varuje pred praskami in umazanijo. Omogoča enostavno namestitev in odstranitev ter dostop do gumbov.

Ovitek za Apple iPhone 7 Plus! Privoščite svojemu pametnemu telefonu tudi pametno zaščito. Izbirate lahko med TPU – bumperji, gumjastimi, kovinskimi, preklopnimi in usnjenimi ovitki. Ovitki v spletni trgovini Mobiplus.si so vrhunske kvalitete in narejeni po najnovejših standardih, s čemer bo vaš telefon vedno v varnem objemu. Za vas smo pripravili različne kolekcije ovitkov za telefon:

ovitek za Apple iPhone 7 Plus

TPU ovitki
Usnjeni ovitki

Preklopni ovitki za telefon

O nas !

Spletna trgovina mobiplus.si vam ponuja kakovostne ovitke za telefon. Izbirate lahko ovitke med najbolje prodajanimi telefoni v Sloveniji ( Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG in HTC ).

Nudimo TPU ovitke – “bumperji”, usnjene žepaste ovitke, preklopne ovitke, kovinske ovitke in gumjaste ovitke za telefone po konkurenčnih cenah.

Naša prednost je hitra dostava. Izdelke, ki jih naročite do 16h, Vam praviloma dostavimo naslednji delovni dan.

Omogočamo plačilo preko PayPala in večine kreditnih in debetnih kartic ter plačilo po povzetju.

ovitek za Apple iPhone 7 Plus

Ovitki za telefon, ki Vaš telefon še dodatno olepšajo. Hkrati Vam naš etui za mobi nudi kvaliteno zašlito pred praskami in udarci za Vaš dragocen pametni telefon. Dodatna oprema služi visokokakovostni zaščiti in lepemu izgledu za Vaš mobilni telefon. Ovitki za telefon so modernega izgleda in kakovostne izdelave. Ponujamo različne tipe ovitkov za telefon od najenostavnejših TPU ovitkov – bumperjev, gumijastih, kovinskih, preklopnih do usnjenih žepastih ovitkov za telefon. Izdelki so Vam na voljo po konkurenčnih cenah. Etui za mobi Vam dostavimo še naslednji delovni dan. Etui se Vašemu telefonu 100% prilega, hkrati pa se prijetno občuti v rokah. Gumijasti ovitki so na voljo v različnih barvah, tako da jih lahko prilagajate, menjujete glede na vaš stil in barvo oblačil. V kolikor naročite Več etui-jev za mobi hkrati, je dostava za vas brezplačna. Ne zamudite izjemne priložnosti, da zaščitite Vaš pametni telefon, hkrati pa mu še polepšate izgled s kakovostnim in dizajnerskim etuijem. Praske, udarci, risi in ostale poškodbe naj bodo stvar preteklosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review ““Alu” kovinski ovitek za Apple iPhone 7 Plus”