Zaščitno steklo

Ukrivljeno zaščitno steklo za Samsung Galaxy S9 Plus

17,99

7 na zalogi (se lahko naroči)

Deli
Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Ukrivljeno zaščitno steklo za Samsung Galaxy S9 Plus. Ekran telefona ščiti pred praskami in ostalimi poškodbami. Omogoča enostavno namestitev. Steklo prekrije celoten ekran.

Ukrivljeno zaščitno steklo za Samsung Galaxy S9 Plus! Privoščite svojemu pametnemu telefonu tudi pametno zaščito. Izbirate lahko med različnimi zaščitnimi stekli. Zaščitna stekla v spletni trgovini Mobiplus.si so vrhunske kvalitete in narejeni po najnovejših standardih, s čemer bo vaš telefon vedno v varnem objemu. Za vas smo pripravili različne kolekcije zaščitnih stekel za telefon:

Ukrivljeno zaščitno steklo za Samsung Galaxy S9 Plus

TPU ovitki
Usnjeni ovitki

Preklopni ovitki za telefon

O nas !

Spletna trgovina mobiplus.si vam ponuja kakovostne ovitke za telefon. Izbirate lahko ovitke med najbolje prodajanimi telefoni v Sloveniji ( Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG in HTC ).

Nudimo TPU ovitke – “bumperji”, usnjene žepaste ovitke, preklopne ovitke, kovinske ovitke in gumjaste ovitke za telefone po konkurenčnih cenah.

Naša prednost je hitra dostava. Izdelke, ki jih naročite do 16h, Vam praviloma dostavimo naslednji delovni dan.

Omogočamo plačilo preko PayPala in večine kreditnih in debetnih kartic ter plačilo po povzetju.

Ukrivljeno zaščitno steklo za Samsung Galaxy S9 Plus

Zaščitna stekla za telefon, ki Vaš telefon še dodatno zaščitijo. Hkrati Vam naš etui za mobi nudi kvaliteno zašlito pred praskami in udarci za Vaš dragocen pametni telefon. Dodatna oprema služi visokokakovostni zaščiti in lepemu izgledu za Vaš mobilni telefon. Ovitki za telefon so modernega izgleda in kakovostne izdelave. Ponujamo različne tipe ovitkov za telefon od najenostavnejših TPU ovitkov – bumperjev, gumijastih, kovinskih, preklopnih do usnjenih žepastih ovitkov za telefon. Izdelki so Vam na voljo po konkurenčnih cenah. Etui za mobi Vam dostavimo še naslednji delovni dan. Etui se Vašemu telefonu 100% prilega, hkrati pa se prijetno občuti v rokah. Gumijasti ovitki so na voljo v različnih barvah, tako da jih lahko prilagajate, menjujete glede na vaš stil in barvo oblačil. V kolikor naročite Več etui-jev za mobi hkrati, je dostava za vas brezplačna. Ne zamudite izjemne priložnosti, da zaščitite Vaš pametni telefon, hkrati pa mu še polepšate izgled s kakovostnim in dizajnerskim etuijem. Praske, udarci, risi in ostale poškodbe naj bodo stvar preteklosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Ukrivljeno zaščitno steklo za Samsung Galaxy S9 Plus”